Blauw 4 tot 6 jaar

Speciaal voor de jongste jeugd is er Tenniskids Blauw. In deze eerste fase van Tenniskids maken kinderen, in de leeftijd van 4 tot 6 jaar oud, kennis met de basis van tennisen de tennisvereniging. Met verschillende eenvoudige en speelse oefeningen ontwikkelen de kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden, waarbij plezier centraal staat. De oefeningen, zoals tik- en balspelletjes met en zonder racket, zijn volledig afgestemd op de leeftijd.


Omdat wij vinden dat kinderen in deze levensfase nog zoekende zijn naar een passende sport is het lidmaatschap van de vereniging zo laag mogelijk gehouden (€25 per kalender jaar). 
Daarnaast zijn de lessen afneembaar doormiddel van een strippenkaart of een abonnement van 6 maanden. 

In Tenniskids blauw kan er gekozen worden uit de verschillende opties:
- Zilver: Strippenkaart van 5 weken tennisles en gratis leenracket, kosten € 49,00*
- Goud: Strippenkaart van 10 weken tennisles en gratis leenracket, kosten € 90,00*
- Platina: 6 maanden tennislessen ca. 40 lessen en gratis leenracket, kosten € 25,00 per maand.

*Met een Zilver en Goud strippenkaart worden alleen de gevolgde lessen gerekend. Is een kind afwezig dan gaat dit niet van de strippenkaart af.

De kinderen krijgen bij aanvang van de eerste les een strippenkaart en deze wordt wekelijks bij start van de les afgetekend. Daarnaast zijn de lessen ook overdraagbaar voor andere kinderen, mocht het niet de sport voor het kind zijn, dan kan misschien een vriendje of vriendinnetje gebruik maken van de strippenkaart.

Wij organiseren als vereniging regelmatig jeugdactiviteiten waar ook niet-leden aan deel kunnen nemen. Houd hiervoor onze website en facebook in de gaten.

Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie willen ontvangen? Steel dan uw vraag via het onderstaande formulier.