Schrijf je in voor deTennis 3daagse 

Tennis 3daagse

€ 150,00

Tennis 3daagse

€ 150,00

We zijn verheugd om onze Tennis3Daagse aan te kondigen, een spectaculair tenniskamp vol met sport, spel en avontuur voor kinderen van alle niveaus!

Wat is de Tennis3Daagse?

De Tennis3Daagse is een driedaags tenniskamp dat kinderen de ultieme tenniservaring biedt. Gedurende deze drie dagen zullen de deelnemers genieten van:

  • Dagelijkse Tennistraining: Onder begeleiding van professionele trainers werken de kinderen dagelijks aan hun techniek, tactiek en spelinzicht. Of je kind nu een beginner is of al gevorderd, de trainingen worden aangepast aan elk niveau.
  • Leuke Tennisspellen: Naast de trainingen zijn er tal van tennisspellen en activiteiten gepland die zorgen voor plezier, competitie en teamwork.
  • Spannende Buitenactiviteiten: Elke dag gaan we op pad voor een nieuwe en spannende activiteit buiten de deur. Denk aan avontuurlijke uitstapjes zoals een bezoek aan een klimpark, een middagje zwemmen of een sportieve uitdaging in de natuur.
  • Inclusief Lunch: Elke dag wordt er een gezonde en gevarieerde lunch verzorgd, zodat de kinderen voldoende energie hebben om optimaal te kunnen presteren en genieten.

Waarom deelnemen aan de Tennis3Daagse?

  • Verbeter je Tennisspel: De intensieve trainingen zorgen ervoor dat je kind in korte tijd grote vooruitgangen boekt.
  • Nieuwe Vrienden Maken: Kinderen ontmoeten en spelen samen met andere jonge tennissers, wat hun sociale vaardigheden en teamgeest bevordert.
  • Gevarieerd Programma: Elke dag is anders, waardoor de kinderen altijd iets nieuws en spannends te beleven hebben.
  • Professionele Begeleiding: Ons team van ervaren trainers en begeleiders zorgt voor een veilige, leuke en leerzame omgeving voor alle deelnemers.

 

Voorgaande avonturen waren onder andere
- Lasergamen
- Bioscoop
- Klimmen in het bos
- Bowlen 
- Ontsnappen uit een escape room
- Boogschieten 

Wat we dit jaar doen aan activiteiten is nog een verassing!!

Wanneer
Op maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 augustus 2024.
Uw zoon/dochter is welkom vanaf 8.30 uur we starten om 09.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden en Kosten

De Tennis3Daagse vindt plaats tijdens de zomervakantie en is toegankelijk voor kinderen van alle niveaus. De kosten voor deelname zijn €150, inclusief alle trainingen, spellen, buitenactiviteiten en lunch.

Geïnteresseerd? Schrijf je kind nu in door dit product te bestellen en geef hen de kans om een onvergetelijke tenniservaring te beleven!

Voor meer informatie, vragen of een betaling in termijnen kunt u contact met ons opnemen via de pagina contact of bel 06-348 138 48.

We kijken ernaar uit om uw kinderen een geweldige tijd te bezorgen tijdens de Tennis3Daagse!