Mijn naam is Orlow Oosterhoff, woonachtig in Oudenhoorn, gehuwd en vader van drie dochters.
Op jonge leeftijd ben ik begonnen met tennissen bij LTV Zuidland waar ik al snel elke dag op de tennisbaan te vinden was.
Na veel trainen en vrijspelen besloot ik hoger niveau te willen spelen en ben ik gaan trainen in de selectie van LTV de Hartel waar ik op mijn 16de categorie 3 speler werd.

Al snel kwam ik erachter dat tennis meer dan een hobby alleen voor mij was en begon ik toen ik 15 jaar was vrijwillig met stage lopen bij de regioselecties. Na de middelbare school ben ik dan ook meteen begonnen aan het CIOS in Goes waar ik mijn licentie tennistrainer 3 (A-licentie) behaald heb. Daarna heb ik de keuze gemaakt om via de KNLTB mijn tennistrainer 4 (B-licentie) te behalen. Naast het behalen van mijn licenties ben ik mij altijd blijven ontwikkelen en heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder alle Tenniskids cursussen. Naast tennis ben ik eind 2021 begonnen met het spelen van padel. In 2022 ben ik via mijn jeugdtrainingsmaatje in aanraking gekomen met padel. Ik was enthousiast over de sport en beoefende het veel. Begin 2023 ben ik dan ook begonnen met de opleiding om padelleraar te worden. De opleiding heb ik succesvol afgerond. Naast tennislessen verzorg ik vanaf 2023 ook padellessen. 

Na ervaring op te hebben gedaan met het trainen van zowel beginners als top100 spelers ben ik in 2015 onder de naam AvaSport begonnen.
Wij verzorgen de trainingen op de verenigingen LTV de Hartel, TV Puttershoek en Tennisbaan 'de Vesting'. 

Maar wij zijn van mening dat een trainer naast het les geven ook het gezicht is van de vereniging. Daarom doen wij meer dan alleen lesgeven wij ondersteunen en adviseren commissies, organiseren events, toernooien (VTL) en competities (VCL). Daarnaast zorgen wij voor ledenwerving en gaan we graag samenwerkingen aan met gemeente en scholen. 

Graag zou ik mijn passie met jullie willen delen en hoop ik jullie terug te zien op de tennis of padelbaan.

Wilt u als vereniging meer informatie? Neem dan contact op via het onderstaande contact formulier.